5 idéer: Julegaven til dine medarbejdere


Den søde juletid nærmer sig, og det giver anledning til at give dine ansatte et ekstra klap på skulderen i form af en god firmajulegave. Du kan indgå en aftale med leverandør af firmajulegaver, hvor de sammensætter et udvalg af forskellige gaver, eller du kan selv udvælge det sortiment, som dine medarbejdere kan vælge fra. Det er en god måde at lade valget være op til dem selv, så du er sikker på, at de får, hvad de ønsker sig.

Men du kan også selv vælge den ene gave, som du vil anerkende dine ansattes hårde indsats med. Det kan virke mere personligt, fordi du selv har lagt tanke bag – og det vidner om en personlig investering i dem.

Du får her 5 idéer til, hvad du kan give dine hårdtarbejdende medarbejdere i firmajulegave. Der er gaver i forskellige prisklasser – og de kan både være til mænd og kvinder.

Skru op for musikken – alle steder

Med en trådløs højttaler kan dine ansatte spille musik hvor som helst. Selvom der ingen ledninger er, kan en trådløs højttaler stadig levere gode musikoplevelser, og den er helt oplagt til dem, der foretrækker at høre musik fra mobil, tablet eller computer.

Højttaleren kan tages med overalt, og nogle af dem har sågar en batteridrevet funktion, så der er mulighed for at høre timevis af god musik.

Parker trygt bilen

I en travl hverdag, hvor alt går stærkt, kan det også nogle gange være svært at huske p-skiven – og så ender det hurtigt med en ærgerlig p-afgift. Med en elektronisk p-skive kan du hjælpe dine medarbejdere. Er der nogen på din arbejdsplads, der lidt for ofte har glemt p-skiven? Så kan du altså spare dem for mange penge med denne julegave.

P-skiven sætter sig selv til nærmeste kvarter, så bilisten lige får et par ekstra minutter at gøre godt med til de forskellige ærinder.

Giv TV’et et boost

Mange af os bruger mange timer foran fjernsynet, når dagens arbejde er udført. Det er en måde at koble af, når flimmerkassen underholder. Med et Chromecast, der tilsluttes TV’ets HDMI-port, kan du nyde musik og videoer direkte fra din mobil eller tablet. Det er også genialt i disse streamingtider, fordi du kan skyde yndlingsserierne fra Netflix direkte op på dit TV.

God lyd – uden snor

Cykler mange af dine medarbejdere til og fra arbejde med musik i ørerne, kunne det være en idé at optimere deres lydoplevelse på cykelturen. Med et sæt trådløse hørebøffer er du fri for at døjes med irriterende ledninger, der dingler og vikler sig ind i hinanden, som det er tilfældet med hørepropper.

Lyden optimeres – og bonus er, at du samtidig holder ørerne varme i de kolde vintermåneder.

Sænk farten i tide

Er der en eller flere fartbøller på arbejdspladsen? Så kan en trafikalarm være en oplagt julegave. Alarmen sættes i bilen et synligt sted, eksempelvis forruden, og arbejder typisk sammen med en app på mobilen. Når du nærmer dig en fartkontrol, vil alarmen advare dig, så farten kan nå at blive sænket.

Det kan spare fartbøller for mange penge og samtidig sætte fokus på fart og opmærksomhed i trafikken.

Husk skatteloftet

Når du giver dine ansatte julegaver, skal du huske de gældende skatteregler på området. Som arbejdsgiver må du nemlig kun give et vis beløb om året til dine ansatte. Det beløb lyder på 1100 kr. Har du i løbet af året givet gaver og goder for mere end 1100 kr., kan du altså ende med at gøre dine medarbejdere en bjørnetjeneste. For overstiger det samlede beløb denne grænse, bliver de beskattet af hele beløbet.

Hvis du ikke har givet gaver eller andet hele året, kan du altså give dine ansatte en julegave på maksimalt 1100 kr. Har du derimod foræret dem et eller andet, skal beløbet for det fratrækkes de 1100 kr. – og det er det resterende beløb, du har til rådighed til julegave.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *